You Tube acting up on MOT

For all your technical help with regard to the forum post here. Ideas and suggestions for improvement will also be welcome.
User avatar
Twiggster
Superstar
Superstar
Posts: 54828
Joined: Thu May 22, 2003 2:31 pm
Location: near København, DK
Contact:

You Tube acting up on MOT

Postby Twiggster » Fri Jun 06, 2014 6:22 pm

Posted clips are taking an age to open, recently.....and "hanging" when you scroll past them, appearing in part, in the next post below.
Probs just a tweak needed? :duno:

P.S. no probs opening youtube clips from other messageboards I use.

User avatar
Shields53
Site Admin
Site Admin
Posts: 6290
Joined: Sun May 18, 2003 1:34 pm
Twitter: @motforum
Location: Leeds
Contact:

Re: You Tube acting up on MOT

Postby Shields53 » Sat Jun 07, 2014 3:52 pm

Working fine for me.

All the BB Code does is insert a player hosted on YouTube, nothing runs through MOT or it's servers so should have no impact.

User avatar
Twiggster
Superstar
Superstar
Posts: 54828
Joined: Thu May 22, 2003 2:31 pm
Location: near København, DK
Contact:

Re: You Tube acting up on MOT

Postby Twiggster » Sun Jun 08, 2014 2:23 am

Weird I am only getting this on MOT?

User avatar
gessa
Superstar
Superstar
Posts: 16095
Joined: Fri Feb 29, 2008 7:40 pm

Re: You Tube acting up on MOT

Postby gessa » Sun Jun 08, 2014 6:02 pm

I've had no problems either.

User avatar
Twiggster
Superstar
Superstar
Posts: 54828
Joined: Thu May 22, 2003 2:31 pm
Location: near København, DK
Contact:

Re: You Tube acting up on MOT

Postby Twiggster » Sun Jun 08, 2014 9:10 pm

Very odd. What I'm getting is - someone posts an embedded youtube clip on here. Usually in the Music Forum.
I click on it and get a white box showing, where the clip should be. It can then take up to a minute for the clip to actually appear, so I can play it.
If I scroll past the post with the clip to the post below, whilst it is still playing - the you tube image is still visible OVER the following post. The youtube posted message scrolls up, but the youtube clip doesn't - making the following post difficult to read.
As I say, this is not the case when I watch embedded you tube clips on wacko or any other forums I use. :duno:

User avatar
Dr.Leeds
Superstar
Superstar
Posts: 10329
Joined: Mon Jan 04, 2010 1:44 am
Twitter: @DoctorLeeds
Location: Sunny Doncaster

You Tube acting up on MOT

Postby Dr.Leeds » Sun Jun 08, 2014 10:46 pm

Twiggster wrote:Very odd. What I'm getting is - someone posts an embedded youtube clip on here. Usually in the Music Forum.
I click on it and get a white box showing, where the clip should be. It can then take up to a minute for the clip to actually appear, so I can play it.
If I scroll past the post with the clip to the post below, whilst it is still playing - the you tube image is still visible OVER the following post. The youtube posted message scrolls up, but the youtube clip doesn't - making the following post difficult to read.
As I say, this is not the case when I watch embedded you tube clips on wacko or any other forums I use. :duno:


It's fine for me must be your browser are you using internet explorer I use chrome never get any viruses me blah blah blah etc... :roll:
Image

User avatar
Martyn
Superstar
Superstar
Posts: 11448
Joined: Sun Mar 21, 2010 10:47 am
Twitter: @MartynStead
Location: and Momentum both uncertain
Contact:

You Tube acting up on MOT

Postby Martyn » Mon Jun 09, 2014 6:08 pm

I have no issues either. Are YouTube implementing more country checking?

Anyone else outside the UK getting problems?
Bates, GFH, Cellino: Same s**t, different arseholes.

User avatar
Twiggster
Superstar
Superstar
Posts: 54828
Joined: Thu May 22, 2003 2:31 pm
Location: near København, DK
Contact:

Re: You Tube acting up on MOT

Postby Twiggster » Mon Jun 09, 2014 8:44 pm

Dr.Leeds wrote:
It's fine for me must be your browser are you using internet explorer I use chrome never get any viruses me blah blah blah etc... :roll:


As I said above - this ONLY happens on here, so it has nothing to do with my browser/viruses/geographical blocking.


Return to “Site Help, Queries & Suggestions”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest