Avast block

For all your technical help with regard to the forum post here. Ideas and suggestions for improvement will also be welcome.
User avatar
MeeTa
Moderator
Moderator
Posts: 6422
Joined: Wed Dec 20, 2006 5:41 pm
Twitter: @EirikOstrem
Location: A place you cant afford to live

Avast block

Postby MeeTa » Sat Dec 27, 2014 1:54 pm

Avast is blocking me from entering site. Says: infection: JS:scriptIP-inf[Trj]
Image

User avatar
Shields53
Site Admin
Site Admin
Posts: 6290
Joined: Sun May 18, 2003 1:34 pm
Twitter: @motforum
Location: Leeds
Contact:

Re: Avast block

Postby Shields53 » Sun Dec 28, 2014 5:31 pm

Is that every time you access? Specific pages or all pages? Still happening?

Thanks for reporting.

User avatar
MeeTa
Moderator
Moderator
Posts: 6422
Joined: Wed Dec 20, 2006 5:41 pm
Twitter: @EirikOstrem
Location: A place you cant afford to live

Re: Avast block

Postby MeeTa » Sun Dec 28, 2014 6:30 pm

Shields53 wrote:Is that every time you access? Specific pages or all pages? Still happening?

Thanks for reporting.


Still happening yes, and it happens every time on all pages . have to deactivate Avast to even load the page.
Image

User avatar
Shields53
Site Admin
Site Admin
Posts: 6290
Joined: Sun May 18, 2003 1:34 pm
Twitter: @motforum
Location: Leeds
Contact:

Re: Avast block

Postby Shields53 » Sun Dec 28, 2014 8:47 pm


User avatar
MeeTa
Moderator
Moderator
Posts: 6422
Joined: Wed Dec 20, 2006 5:41 pm
Twitter: @EirikOstrem
Location: A place you cant afford to live

Re: Avast block

Postby MeeTa » Tue Feb 17, 2015 11:20 pm

Gave up on trying to figure out what the issue was, so just deleted Avast and Installed Panda instead.
Image

User avatar
MeeTa
Moderator
Moderator
Posts: 6422
Joined: Wed Dec 20, 2006 5:41 pm
Twitter: @EirikOstrem
Location: A place you cant afford to live

Re: Avast block

Postby MeeTa » Mon Mar 16, 2015 6:20 pm

May add that ive been on three different laptops that has Avast, and all of them are blocking the entrance to this site. so something cant be completely right
Image

User avatar
Shields53
Site Admin
Site Admin
Posts: 6290
Joined: Sun May 18, 2003 1:34 pm
Twitter: @motforum
Location: Leeds
Contact:

Re: Avast block

Postby Shields53 » Wed Mar 18, 2015 12:52 pm

MeeTa wrote:May add that ive been on three different laptops that has Avast, and all of them are blocking the entrance to this site. so something cant be completely right


Avast has clearly flagged the site as an issue, possibly because of a rouge Ad we may have had in the past.

As I say though I have run the site with several scanners and checked several rating websites and there are no issues coming back.

I've logged with Avast, I'll see what they say.


Return to “Site Help, Queries & Suggestions”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests