'Sticking' on 'information' page

For all your technical help with regard to the forum post here. Ideas and suggestions for improvement will also be welcome.
User avatar
HarryofOz
Superstar
Superstar
Posts: 12086
Joined: Tue Oct 21, 2003 10:46 am
Location: Sydney, Australia

'Sticking' on 'information' page

Postby HarryofOz » Tue Jul 28, 2015 10:11 am

I'm not sure how long it's been going on but it's been quite a while.

When you send a PM or you make a post you go to the 'information'. Previously after waiting for a while you'd go back to where you started - for example, your message box or the thread in which you made your post.

But now I stay on the information page and I have to click away from it.

Is this happening to anyone else?
We're going up like there is no gravity!

User avatar
Shields53
Site Admin
Site Admin
Posts: 6289
Joined: Sun May 18, 2003 1:34 pm
Twitter: @motforum
Location: Leeds
Contact:

Re: 'Sticking' on 'information' page

Postby Shields53 » Tue Jul 28, 2015 1:40 pm

HarryofOz wrote:I'm not sure how long it's been going on but it's been quite a while.

When you send a PM or you make a post you go to the 'information'. Previously after waiting for a while you'd go back to where you started - for example, your message box or the thread in which you made your post.

But now I stay on the information page and I have to click away from it.

Is this happening to anyone else?


Do you get similar issues on any other pages?

User avatar
HarryofOz
Superstar
Superstar
Posts: 12086
Joined: Tue Oct 21, 2003 10:46 am
Location: Sydney, Australia

Re: 'Sticking' on 'information' page

Postby HarryofOz » Tue Jul 28, 2015 7:01 pm

Shields53 wrote:
Do you get similar issues on any other pages?


No Adam, only when I post (including replies) or send (including replies) a PM
We're going up like there is no gravity!


Return to “Site Help, Queries & Suggestions”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests