'Sticking' on 'information' page

For all your technical help with regard to the forum post here. Ideas and suggestions for improvement will also be welcome.
Post Reply
User avatar
HarryofOz
Superstar
Superstar
Posts: 13664
Joined: Tue Oct 21, 2003 10:46 am
Location: Sydney, Australia

'Sticking' on 'information' page

Post by HarryofOz » Tue Jul 28, 2015 10:11 am

I'm not sure how long it's been going on but it's been quite a while.

When you send a PM or you make a post you go to the 'information'. Previously after waiting for a while you'd go back to where you started - for example, your message box or the thread in which you made your post.

But now I stay on the information page and I have to click away from it.

Is this happening to anyone else?
We're going up like there is no gravity!

User avatar
YorkshireSquare
Site Admin
Site Admin
Posts: 7094
Joined: Sun May 18, 2003 1:34 pm
Twitter: @motforum
Location: Leeds
Contact:

Re: 'Sticking' on 'information' page

Post by YorkshireSquare » Tue Jul 28, 2015 1:40 pm

HarryofOz wrote:I'm not sure how long it's been going on but it's been quite a while.

When you send a PM or you make a post you go to the 'information'. Previously after waiting for a while you'd go back to where you started - for example, your message box or the thread in which you made your post.

But now I stay on the information page and I have to click away from it.

Is this happening to anyone else?
Do you get similar issues on any other pages?
Formerly Shields53

Help the site by making your Amazon purchases through our afiliate link.

User avatar
HarryofOz
Superstar
Superstar
Posts: 13664
Joined: Tue Oct 21, 2003 10:46 am
Location: Sydney, Australia

Re: 'Sticking' on 'information' page

Post by HarryofOz » Tue Jul 28, 2015 7:01 pm

Shields53 wrote:
Do you get similar issues on any other pages?
No Adam, only when I post (including replies) or send (including replies) a PM
We're going up like there is no gravity!

Post Reply